Estela també s'ha animat i hem coincidit amb la recepta triada, i és que està molt bo! Ella però, ha utilitzat diferents "toppings".
Imma ha preparat aquesta Amanida d'arròs amb gambes al curry. Quina bona pinta!
Imma ha preparat aquesta Amanida d'arròs amb gambes al curry. Quina bona pinta!
La recepta d’aquest gaspatxo tant bo:
Ingredients:
(per a 4
persones)
3 alvocats
½ carabassó
(jo l’he posat sencer perquè no he posat cogombre)
½ cogombre
1 tros de
primentó verd
1 dent d’all
30g molla de
pa (jo he utilitzat pa sense gluten)
Cebollí
Oli d’auliva
1c vinagre de
massana
Sal
Per a la
guarnició podeu posar allò que vos vingue de gust i vos agrade. Arguiñano
suggereix: pernil, tomaca, ou dur, primentó roig i una llesca de pa. Jo he fet
la meua versió vegana ;)
Preparació:
Posem a
remulla lo pa en una miqueta d’aigua.
Netegem lo
carabassó i lo primentó, pelem l’all.
Posem tots
los ingredients junts i triturem.
Amb Magimix CookExpert:
Posem tots
los ingredients al bol. Programem mode EXPERTO, velocitat 18, 1-2 minuts.
Una vegada
triturat si veiem que està massa espès podem afegir una mica d’aigua, depenent
de com vos agrade la textura.
Servim amb
allò que més vos agrade per damunt i un xorret d’oli d’auliva. Ah! I no vos
oblideu del julivert!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada