Ingredients:
(per a 8
hamburgueses)
1 carabassó
gros
4C farina de
cigrons
4C aigua (si
veieu que és necessari)
Sal
Pebre negre
Comí
Primentó picant
Preparació:
Rentem lo
carabassó i lo triturem o ratllem. Lo dixem escórrer en un colador uns 30
minuts per a que tragué l’aigua.
Lo posem a
un bol i afegim la farina de cigrons sal, pebre negre, comí i primentó picant
al gust. Si veieu que vos queda mot espès, ara és lo moment d’afegir una mica d’aigua,
sinó no cal.
Precalentem lo
forn a 200º.
Posem un
paper de forn damunt d’una llanda i en l’ajuda d’un motlle anem donant forma a les
hamburgueses.
Ho posem al
forn i coem fins que veiem que estan doradetes. Traiem i servim.
Podem
acompanyar-les d’allò que més vos agrade, posar-les e mig d’un panet...
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada