12/9/19

Hamburgueses de carabassó


Una recepta molt senzilla i saludable.

Ingredients:
(per a 8 hamburgueses)
1 carabassó gros
4C farina de cigrons
4C aigua (si veieu que és necessari)
Sal
Pebre negre
Comí
Primentó picant

Preparació:
Rentem lo carabassó i lo triturem o ratllem. Lo dixem escórrer en un colador uns 30 minuts per a que tragué l’aigua.


Lo posem a un bol i afegim la farina de cigrons sal, pebre negre, comí i primentó picant al gust. Si veieu que vos queda mot espès, ara és lo moment d’afegir una mica d’aigua, sinó no cal.


Precalentem lo forn a 200º.
Posem un paper de forn damunt d’una llanda i en l’ajuda d’un motlle anem donant forma a les hamburgueses.



Ho posem al forn i coem fins que veiem que estan doradetes. Traiem i servim.


Podem acompanyar-les d’allò que més vos agrade, posar-les e mig d’un panet...




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada