La recepta d’avui
són un pimentons d’acompanyament típics de la regió d’Abruzzo.
Ingredienti:
4 peperoni
carnosi
2 uova
1 bicchiere di
olio
30g di
farina (jo he utilitzat farina de cigrons)
Preparació:
Rentem bé
los primentons i tenim diferents opcions per a coure’ls. Los podem fer al forn
o a la planxa. Jo he optat per fer-los al vapor per tal de que queden més “al
dente”.
Els he
tallat a trossos grossos i cuit amb la Magimix programa VAPOR 20 minuts.
Batem los
ous i preparem la farina en un altre plat.
Posem oli d’auliva
a la paella i escalfem.
Després tallem
los primentons a tires, los arrebossem amb ou i farina i fregim.
Quan etiguen
doradets los anem traient i posat a un plat amb paper de cuina per a que
absorvixque l’oli que sobre.
I servim per
acompanyar allò que vulguem.
En aquest
cas he fet un plat amb un ou dur, una mica d’amanida i maionesa per
acompanyar-ho tot. Una bona opció per sopar o bé per a tornar a començar amb
les carmanyoles de la feina!
Mira que buena idea hacerlos al vapor, la próxima vez pruebo así porque nos han gustado tanto que ya los he hecho varias veces y seguro que caerán mas.
ResponEliminaBesos
Nieves
una bona opció fer-los al vapor
ResponEliminaPetonets
Rosa
Un acompañamiento muy bien acompañado Cris! Me encantan! Y al vapor, otra técnica más puesta en práctica, genial! Muchas gracias por participar!
ResponElimina