3/9/19

Peperoni dorati *Itàlia


Durant l’estiu hem fet un petit descansa del Repte CRI, però arriba setembre i seguim amb totes les rutines.
La recepta d’avui són un pimentons d’acompanyament típics de la regió d’Abruzzo.

Ingredienti:
4 peperoni carnosi
2 uova
1 bicchiere di olio
30g di farina (jo he utilitzat farina de cigrons)

Preparació:
Rentem bé los primentons i tenim diferents opcions per a coure’ls. Los podem fer al forn o a la planxa. Jo he optat per fer-los al vapor per tal de que queden més “al dente”.
Els he tallat a trossos grossos i cuit amb la Magimix programa VAPOR 20 minuts.


Batem los ous i preparem la farina en un altre plat.
Posem oli d’auliva a la paella i escalfem.
Després tallem los primentons a tires, los arrebossem amb ou i farina i fregim.



Quan etiguen doradets los anem traient i posat a un plat amb paper de cuina per a que absorvixque l’oli que sobre.


I servim per acompanyar allò que vulguem.


En aquest cas he fet un plat amb un ou dur, una mica d’amanida i maionesa per acompanyar-ho tot. Una bona opció per sopar o bé per a tornar a començar amb les carmanyoles de la feina!



3 comentaris:

  1. Mira que buena idea hacerlos al vapor, la próxima vez pruebo así porque nos han gustado tanto que ya los he hecho varias veces y seguro que caerán mas.
    Besos
    Nieves

    ResponElimina
  2. una bona opció fer-los al vapor
    Petonets
    Rosa

    ResponElimina
  3. Un acompañamiento muy bien acompañado Cris! Me encantan! Y al vapor, otra técnica más puesta en práctica, genial! Muchas gracias por participar!

    ResponElimina