12/4/19

Postre d'amazake i plàtan




Una recepta fàcil i amb molts de beneficis per a l’organisme. Tant la podem fer de postre com per a esmorzar ja que ens aportarà molts energia, vitamines del grup B, fibra, potassi, magnesi i fòsfor. A més a més no conté làctics ni gluten. Què més podem demanar?

La recepta que vos poso a continuació és per a dues persones si el feu com a postre o bé per a una si el feu com a esmorzar. Vos recomano fer la quantitat que aneu a consumir per poder aprofitar al màxim totes les seues propietats.

Ingredients:
1 plàtan
6 C amazake
Cacao

Preparació:
Pelem el plàtan i el posem al got de la trituradora/batedora amb l’amazake.


Triturem bé.
Servim amb cacao al damunt.
A l’estiu va molt bé tenir els plàtans o bé a la nevera o congelats un parell d’hores abans a trossets per a fer-lo més refrescant.



Realment fàcil i molt nutritiu!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada