22/2/19

Kousa Mahshi *Palestina



Aquesta és una recepta Palestina que vaig provar un dia a un restaurant. Me va agradar tant que vaig buscar la recepta i aquí vos porto la meua versió. Un plat tradicional molt bo i complet, amb un aroma insuperable.

Ingredients:
4 carabassons
120g arròs llarg
200g tomaca en conserva casolana
1 ceba
1 tros primentó roig
1 tros primentó verd
Julivert fresc
Menta fresca
Coriandre fresc
Pesteta
1C baharat
1C pasta tomaca
1c comí en pols
1c pebre negre mòlt
Sal
Oli d’auliva
1 got d’aigua

Preparació:
Netegem los carabassons, los partim per la meitat i anem buidant lo seu interior. Jo he utilitzat l’utensili per a traure lo cor de les maçanes.


Una vegada los tinguem buits, tallem a trossets tota la carn del carabassó que hem buidat.
Netegem i tallem la ceba, los primentons, lo julivert, la menta i lo coriandre ben menut. Ho barregem tot amb l’arròs cru i les espècies.


Sofregim la tomaca en conserva en una miqueta d’oli i sal. Després la triturem bé i li afegim l’aigua i la pasta de tomaca.

Farcim los carabassons. No los omplim del tot perquè l’arròs en coure augmentarà.


Posem los carabassons a la cassola amb la tomaca.


Coem uns 30-40 minuts a foc lent.
Servim los carabassons acompanyats de la salsa.



1 comentari:

  1. Una receta muy saludable realizada con ingredientes que le darán mucho sabor.
    Besos desde Argentina

    ResponElimina