18/12/18

Arròs de sarsuela



La recepta d’avui és d’aprofitament. Segur que aquestes festes que venen sobre menjar per casa, així que aquí vos proposo una recepta que vaig fer per tal d’aprofitar unes racions de sarsuela que havien sobrat.


Ingredients:
Sarsuela del dia anterior (rap, sépia, gambes, musclos i petxines)
250-300g arròs
500ml caldo de verdura (si en teniu de peix, millor)
Oli d’auliva

Preparació:
Traiem l’espina del rap i lo fem a trossets. També trossegem la sèpia.
Afegim un xorret d’oli a la paella i saltegem una mica l’arròs amb lo rap i la sépia.


Afegim lo caldo de verdura i la miqueta de suquet que tinguem de la sarsuela.


Coem fins que l’arròs estigue casi fet. Afegim los musclos, les gambes i les petxines i abaixem lo foc al mínim i acabem de coure l’arròs (apaguem lo foc uns 3 minuts ans i dixem reposar).


Servim acabat de fer i gaudim d’un bon arroset.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada