21/9/18

Amanida de pataca, tomaca i alvocat amb pesto picant


No hi ha res més bo que un pesto fet a casa!


Ingredients:
4 pataques
2 tomaques grosses
1 ceba tendra
1 alvocat
50g pinyons
2 dents d’all
1 pesteta seca trinxada
100ml oli d’auliva
Sal
80g parmesà
Un bon grapat (60-70g)  d’aufapiga fresca

Preparació:
Rentem bé les pataques i los bullim amb pell. Millor si ho fem la nit abans, les dixem gelar i guardem a la nevera.
Pelem les dents d’all.
Posem a un pot per triturar los pinyons, les dents d’all, l’oli d’auliva i la pesteta.



Netegem i sequem bé les fulles d’aufàpiga i les afegim al pot, també lo parmesà. Salem al gust.


Ho triturem tot.


Rentem les tomaques.
Tallem les pataques i les tomaques a rodanxes i les posem als plats. Talem l’avocat a tires i la ceba a trossets i ho acabem de posar als plats.


Servim amb la salsa pesto per a posar a sobre al gust.






1 comentari:

  1. Una manera diferente de dar más sabor a las papas. Seguramente será un plato muy sabroso!
    Besos Cristina

    ResponElimina