Un recepta
senzilla, bona i si vos agrada fresqueta, ideal per a la carmanyola d’aquests
dies. La vaig vore a la web Espai Cuina’m i l’havia de provar.
Ingredients:
4
pastanagues mitjanes
2 remolatxes
menudes
1 tros de
gingebre
1 pesteta,
un tros (si no vos agrada lo picant no la poseu)
1 fulla de
llorer
1C comí en
gra
Oli d’auliva
Sal
Opcional:
iogurt i coriandre fresc per a guarnir
Preparació:
Pelem les pastanagues
si les remolatxes. Les fem a trossos.
Posem un
xorro d’oli a la cassola, afegim lo comí, lo gingebre i la fulla de llorer.
Quan los
grans de comí comencen a petar, afegiu la pastanaga, la remolatxa i la pesteta.
Ho ofeguem durant 5 minuts.
Afegim aigua
fins que estigue tot ben cobert i dixem coure fins que la verdura estigue feta.
Traiem la
fulla de llorer, posem sal al gust i ho triturem tot.
La podem
servir acabada de fer en una mica de iogurt i coriandre per damunt o bé una
vegada gelada guardar-la a la nevera i també estarà molt bona gelada si vos l’emporteu
per a dinar l’endemà a la carmanyola.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada