12/6/18

Shorba de pastanaga i remolatxa



Un recepta senzilla, bona i si vos agrada fresqueta, ideal per a la carmanyola d’aquests dies. La vaig vore a la web Espai Cuina’m i l’havia de provar.

Ingredients:
4 pastanagues mitjanes
2 remolatxes menudes
1 tros de gingebre
1 pesteta, un tros (si no vos agrada lo picant no la poseu)
1 fulla de llorer
1C comí en gra
Oli d’auliva
Sal
Opcional: iogurt i coriandre fresc per a guarnir

Preparació:
Pelem les pastanagues si les remolatxes. Les fem a trossos.
Posem un xorro d’oli a la cassola, afegim lo comí, lo gingebre i la fulla de llorer.
Quan los grans de comí comencen a petar, afegiu la pastanaga, la remolatxa i la pesteta. Ho ofeguem durant 5 minuts.


Afegim aigua fins que estigue tot ben cobert i dixem coure fins que la verdura estigue feta.
Traiem la fulla de llorer, posem sal al gust i ho triturem tot.


La podem servir acabada de fer en una mica de iogurt i coriandre per damunt o bé una vegada gelada guardar-la a la nevera i també estarà molt bona gelada si vos l’emporteu per a dinar l’endemà a la carmanyola.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada