Ingredients:
3 xampinyons
3 portobello
2 alls
tendres
1 grapat de
kale tendra
4 ous
8 cherries
Oli d’auliva
Sal
Oli
Pebre negre
*Necessitarem
una paella de mànec desmuntable o bé una que sigue tota de ferro, acer...
Preparació:
Netegem lo
bolets i los tallem a làmines.
Pelem los
alls tendres i los tallem a rodanxes. Los saltegem a la paella en un xorret d’oli.
A
continuació afegim los bolets.
Netegem bé
la kale i la fem a trossets.
L’afegim al
sofregit. Salem al gust.
Batem los
ous. Salpebrem.
Barregem lo
sofregit en los ous.
Tallem les
cherries per la mitat i les anem posat al damunt.
Desmuntem lo
mànec de la paella i la posem al forn i ho coem a uns 180º fins que l’ou
estigue quallat.
Traiem del
forn i gaudim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada