22/7/15

Rotllets de carabassó i pesto rosso





Ingredients:
1 làmina de pasta fullada
1 carabassó
Pesto rosso
Sèsam negre

Preparació:
Precalentem lo forn a 180º.
Rentem bé lo carabassó i lo ratllem. Lo dixem escórrer per a que pergue una mica d’aigua.


Estenem la làmina de la pasta fullada i a sobre repartim lo carabassó a un costat i untem el pesto rosso a l’altre.


Ho enrotllem bé i anem tallant a rodanxes que anirem posant damunt de paper de forn a una llanda.


Li tirarem una mica de sèsam negre pel damunt i ho posarem la forn. 



Quan veiguem que la pasta s’ha unflat i esta doradeta ja ho podrem traure.


Dixem gelar damunt d’una reixa i a gaudir!

1 comentari:

  1. Quina monada! Deu estar boníssim, ja sé què fer amb els carabassons qu etinc a l'hort ;)
    Petons
    Anna
    http://amossegadetes.blogspot.com.es/

    ResponElimina