Ingredients:
1 làmina de
pasta fullada
1 carabassó
Pesto rosso
Sèsam negre
Preparació:
Precalentem
lo forn a 180º.
Rentem bé lo
carabassó i lo ratllem. Lo dixem escórrer per a que pergue una mica d’aigua.
Estenem la
làmina de la pasta fullada i a sobre repartim lo carabassó a un costat i untem
el pesto rosso a l’altre.
Ho enrotllem
bé i anem tallant a rodanxes que anirem posant damunt de paper de forn a una
llanda.
Li tirarem
una mica de sèsam negre pel damunt i ho posarem la forn.
Quan veiguem que la
pasta s’ha unflat i esta doradeta ja ho podrem traure.
Dixem gelar
damunt d’una reixa i a gaudir!
Quina monada! Deu estar boníssim, ja sé què fer amb els carabassons qu etinc a l'hort ;)
ResponEliminaPetons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/