24/7/15

Restaurant La Mozaira

Si aquest estiu pareu a Alboraia, a part de fer-vos una bona orxata a la orxateria Daniel, vos recomano que dineu a una alqueria. Per recomanació d'una amiga vam anar a La Mozaira, un lloc amb encant i propet de València.




Natros no vam provar carta, fam fer un menú que tenen per 25 euros, beguda a banda.

Per beure vam escollir aigua, i mos van recomanar lo vi Nodus Bobal, DO Utiel-Requena. Molt encertat i a temperatura ideal amb la calor que fa estos dies.


Mentre esperavem los plats mos van traure un aperitiu, un gazpacho de cirera. Bo i fresquet.


Vam continuar en los entrants, un tàrtar de salmó amb alvocat, i la mateixa versió però amb tonyina. L'alvocat deliciós, tots vam coincidir.




Seguit d'unes verduretes i bolets de cultiu amb ou cuit a baixa temperatura.


Una vegada remenat l'ou amb les verdures, boníssim. Per a sucar-hi pa! Per cert, molt bo i acabat de fer.


De sgon hi havia diferents opcions, però tots mos vam decidir per l'arrosset de sèpia en verdures. Al punt.


Per postres hi havia alguna cosa de xocolata que no recordo bé i lo canaló de pinya i formatge que mos vam fer. Apetia alguna cosa fresqueta. Correcte, però per al meu gust sobrava la xocolata, tot i que algú de la taula se va fer molt content per poder-se minjar la meua ;)


Cafés i licors.

De tracte molt amable. S'adapten a les necessitats dels comensals (al·lèrgies, intoleràncies..)
També tenen hotel i fan casament entre altres esdeveniments, la veritat és que és un lloc molt acollidor. Recomanable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada