Ingredients
1 carabassó
1 ceba
1 primentó
roig
1 primentó
verd
Tomaca triturada
Formatge
Farina
1 quinto de
cervesa
Sal
Pebre
Herbes provençals
Preparació
Barregem la
farina que entre en un quinto de cervesa, salem al gust i li tirem herbes
provençals. Ho amassem bé i dixem reposar per a que augmente.
Rentem bé
tota la verdura i la tallem a rodanxes.
Estenem bé
la massa, posem al damunt la tomaca triturada. Anem posant la verdura de la
manera que més mos agrade, li tirem una mica de sal i pebre per damunt i lo
formatge que més vos agrade o tingueu per la nevera ratllat.
La posem al
forn a 180º i coem.
La podeu
minjar acabada de fer o al cap d’unes hores quan s’haigue gelat també estarà
molt bona.
mmmmm que bona! Tinc totes aquestes verdures a l'hort, i la massa sembla prou fàcil...la provarem! ;)
ResponEliminaPetons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es/
La de verdures és la meva preferida, i m'ha encantat que afegissis les herbes provençals a la massa, ho hauré de provar! un petó!
ResponElimina