7/2/13

Coc de ceba




Ingredients:

2 cebes grosses
200ml de crema vegetal
1 quinto de cervesa
Farina de blat integral
Llevadura
Formatge de cabra ratllat
Oli
Sal
Pebre


Preparació:

Fem la massa tot barrejant la farina que entre en la llevadura, lo quinto de cervesa i sal al gust. Quan la tinguem feta la dixem reposar una hora tapada per a que augmente.



Pelem, rentem i tallem la ceba a juliana. La sofregim en un xorro d’oli a la paella.



Estenem la massa en lo rodillo i li donem la forma de la llanda.




Posem un paper de forn a baix pa que no se mos enganxe.


A damunt de la massa repartim la ceba, afegim la crema vegetal, salpebrem i li tirem una mica de formatge de cabra ratllat per damunt.



Ho coem al forn uns 20 minuts a 170º.

Al moment està molt bo, però si vos espereu a l’endemà estarà encara millor.


Cap comentari:

Publica un comentari