5/2/13

Sopa japonesa *Japó


Avui toca traure lo nas pel Japó...


Ingredients:

500ml de caldo de peix
Alga wakame
6 gambes
1 ceba
250g de fideus tipus soba
Sal
Oli

Preparació:

Posem los fideus a remulla en aigua tèbia per a que se facen tous.

Posem l’alga wakame a remulla en aigua gelada per a que s’hidrate.

Pelem, rentem i tallem la ceba a juliana i la sofregim en una mica d’oli.



Pelem les gambes i les sofregim una mica.



Acalentem lo caldo de peix i li afegim l’aigua de l’alga wakame que ja estarà hidratada. Fem l’alga a trossets.

Posem en dos bols iguals: los fideus escorreguts, una mica de ceba, una mica d’algues i tres gambes. 



Ho escladem tot en lo caldo bullint, dixem reposar 5 minuts i a minjar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada