Ingredients:
Carn i verdura del caldo
Neules
Llet de soja (o la llet que gasteu)
Farina
2 ous
Sal
Pebre
Nou moscada
Pa rallat
Oli
Preparació:
Desmollem la carn del caldo vigilant que no se quede cap os. Xafem la carn i la verdura en una forquilla i ho barregem bé.
Fem la beixamel. Posem una miqueta d’oli i sofregim un pelet la farina, afegim la llet de soja, sal, pebre i nou moscada i anem remenant fins que obtinguem la textura de la beixamel que volem. Quan estigue feta, la barregem amb la carn i verdura del caldo. Ho provem i si és necessari, afegim una mica més de sal i pebre. Tapem lo recipient i ho deixem a la nevera tota la nit, o bé un parell d’hores si les hem de fer abans pa que la massa agafe consistència i la puguem treballar millor.
Batim los dos ous i los reservem. Posem lo pa rallat en un atre plat i també reservem.
Neules de Morella |
Preparem les neules, i al mig de cada neula anem posant una mica de la pasta que hem dixat reposar a la nevera, tot mirant que després les puguem tancar.
Anem tancant les neules (han de quedar en forma d’empanadilla), les passem per ou i després per pa rallat. Si les hem de fregir al moment, les anem posat ja a la paella que tindrem preparada en oli calent. Sinó, les anem posant en carmanyoles per congelar.
Quan me poso a fer croquetes, sempre ne faig més que menos. Aguanten molt bé congelades, i després només es traure, i fregir.
Boníssimes!!
ResponEliminaEs veritat!!
Elimina