21/10/25

Crema de carabassa i primentó

 


Ingredients:

1 carabassa cacauet

2 primentons rojos

1 cabeça d’alls

2 pataques

300ml aigua o caldo de verdura

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

 

Preparació:

A una llanda de forn posem les pataques i les enfornem per a que se coguen. (Aprofiteu i feu-ne més per a una altra minjada/recepta).

Tallem l carabassa per la mitat i li traiem les llavors. La posem a una llanda de forn.

Tallem la cabeça d’alls per la mitat i també la posem a la llanda.

Rentem los pimentons i los fem a trossos i los posem a la llanda. Posem la llanda al forn i coem fins que la carabassa estigue toveta.


Pelem la carabassa i les dents d’all i els posem a la olla inox de la Magimix Cook Expert. Afegim lo pimentó i les pataques pelades. Salpebrem al gust i afegim l’aigua o lo caldo de verdura. Programem: COCCIÓN/SOPA CREMOSA.

Si no teniu cap olla d’aquestes, ho bulliu/coeu tot junt uns 30 minuts i després tritureu.

Una vegada feta servim en un xorret d’oli i una mica de cilantre pel damunt.

Acabada de fer està molt bona, però si la dixeu gelar, també és una crema que se pot minjar fresqueta.

Bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada