Ingredients:
1 carabassa cacauet
2 primentons rojos
1 cabeça d’alls
2 pataques
300ml aigua o caldo de verdura
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
A una llanda de forn posem les pataques i les enfornem per a que se coguen.
(Aprofiteu i feu-ne més per a una altra minjada/recepta).
Tallem l carabassa per la mitat i li traiem les llavors. La posem a una
llanda de forn.
Tallem la cabeça d’alls per la mitat i també la posem a la llanda.
Rentem los pimentons i los fem a trossos i los posem a la llanda. Posem la
llanda al forn i coem fins que la carabassa estigue toveta.
Pelem la carabassa i les dents d’all i els posem a la olla inox de la Magimix
Cook Expert. Afegim lo pimentó i les pataques pelades. Salpebrem al gust i
afegim l’aigua o lo caldo de verdura. Programem: COCCIÓN/SOPA CREMOSA.
Si no teniu cap olla d’aquestes, ho bulliu/coeu tot junt uns 30 minuts i
després tritureu.
Una vegada feta servim en un xorret d’oli i una mica de cilantre pel
damunt.
Acabada de fer està molt bona, però si la dixeu gelar, també és una crema
que se pot minjar fresqueta.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada