Ingredients:
250g de bledes
150g d’arròs llarg
1 ceba menuda
1 pastanaga
2 rodanxes de pinya
Sal
Pebre
Salsa de soja
Cardamono
Oli
Aigua
Preparació:
Pelem, tallem i sofregim la ceba,la pastanaga i la pinya. Salpebrem. Quan estigue doradet, afegim l’arròs. Ho sofregim una mica tot junt i després hi tirem aigua per a que s’acabe de coure. Qua haigue absorbit tota l’aigua, afegim la salsa de soja al gust i anem rementant fins que estigue cuit del tot. Reservem.
Rentem les bledes, i tallem les fulles. Los tronxos los podem guardar per a sofregir-los en una miqueta d’all i menjar un altre dia.
Escaldem les fulles i les dixem escórrer.
Anem agafant les fulles una per una, i al mig hi posem l’arròs que haurem fet abans. Ho emboliquem bé, i fem un farcellet. Així en totes les fulles.
Los coem al vapor durant 5 minuts i ja mols podrem minjar. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada