Lo repte International Day mos invita este mes a participar en una recepta que porte arròs per a celebrar lo #ArrozInternationalDay.
Lo “gimbap” és un plat d’orígen Corea similar al sushi on s’enrotlla l’arròs
i les verdures (“bap”) amb alga (gim). La diferència principal amb el sushi
japonès és que l’arròs aquí s’amanix en oli de sèsam en comptes de vinagre d’arròs.
La recepta d’avui és una versió ràpida i plana per a fer en un moment i gaudir
amb companyia.
Ingredients:
2 mides d’arròs per a sushi
1 carabassó
2 pastanagues
2 raves grossos
8 fulles d’alga nori
Oli de sèsam
1C tamari
2 ous
Preparació:
Coem l’arròs i lo dixem gelar.
Netegem les verdures i les triturem. Posem un xorro d’oli de sèsam a la
paella i les saltegem uns 10-15 minuts. Afegim lo tamari i remenem bé.
Barregem la verdura en l’arròs i li afegim un rajet més d’oli de sèsam.
Posem l’alga nori i escampem una mica d’arròs al damunt (només la meitat del
quadrat de l’alga), fem lo farcellet en l’alga i lo tallem a trossets que
puguem agafar bé en la mà (de mos).
Batem los ous i anem arrebossant lo farcellets. Los fregim en una mica d’oli
de sèsam fins que estiguen dorats.
Los traiem i reservem. Servim acompanyats d’alguna salseta picant.
Una vegada los proveu, ja voreu com no podeu parar de minjar-ne!
I si voleu vore quines receptes han preparat en arròs altres participants
al repte, cliqueu aquí.
 

 
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada