Comencem l’any amb una recepta i un llibre de cuina vegetariana: Alta cocina vegetariana. Menut, pràctic i amb receptes per a compartir com aquesta d’avui que segur que a casa repetirem.
Ingredients:
1 tija de citronella (jo he utilitzat citronella seca)
2 dents d’all
2 cebes tendres
2 escalunyes
1 tros de gingebre
1 pesteta fresca
4C cilantre
2 ½ tasses de tempeh (jo he utilitzat tempeh de cigrons natural)
1C suc de llimona
1C sucre (he posat panela)
3C de farina (he posat farina de cigrons)
1 ou
Sal
Pebre negre
Oli d’auliva
Preparació:
Pelem les cebes i les dents d’all. També lo gingebre.
Posem a un processador d’aliments la citronella, l’all, les cebes, les escalunyes,
la pesteta, el gingebre, i el cilantre. Jo ho he fet a la cuba grossa del
processador de la Magimix Cook Expert. Ho triturem fins obtenir una pasta.
Afegim lo tempeh, lo suc de llima i la panela. Tornem a triturar.
Afegim la farina de cigrons, les espècies i l’ou. Acabem de triturar bé
fins obtenir una massa que s’apega.
Preparem una paella en un xorret d’oli per a coure los pastissets.
En les mans una mica xopes per a que no s’apegue la massa, anem fent
boletes i planant-les una mica. Les posem a la paella i les coem fins que
estiguen doradetes per les dues cares.
Les servim acabades de fer amb una salseta picant o bé les guardem per a la
carmanyola acompanyades d’una bona amanida per a l’endemà.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada