Una recepta senzilla per a fer amb el robot de cuina que tingueu.
Ingredients:
400g gambes ja pelades
1 ceba
1 tomaca
½ primentó roig
2 dents d’all
1 tros de gingebre
1 tros de cúrcuma
1C garam masala
200ml crema de coco
100ml aigua o caldo de peix
Sal
Oli de coco
300g arròs basmati
3 cardamomos
Preparació:
Jo he fet la
recepta amb la Magimix Cook Expert, però amb qualsevol robot ho podeu
fer. I sense també!
Pelem la ceba, la
tomaca, lo primentó lo gingebre , la cúrcuma i les dents d’all. Afegim la sal i
lo garam masala. Ho posem tot a la olla inox amb un parell de cullerades d’oli
de coco i programem: COCCIÓN/DORAR. En acabar programem: EXPERTO 1min
v16. Si voleu que la verdura quede triturada del tot, podem programar: EXPERTO
2min v18.
Afegim la crema de coco i l’aigua o lo caldo.
Aptofitarem el pis de dalt de la vaporera per a
coure les gambes. I al pis superior a la vaporera XL hi posarem el bol inox amb
l’arròs, l’aigua i lo cardamomo. Jo també he aprofitat per a coure unes
verdures. Programarem: COCCIÓN/VAPOR XL.
Una vegada acabat
de coure, posarem les gambes amb la salsa a la olla inox i programarem: EXPERTO
10min 100º.
Servirem lo curry de gambes acompanyat d’arròs.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada