Aquest és una senzilla recepta per acompanyar los vostres plats.
Ingredients:
3 remolatxes
½ tassa de
pistatxos i avellanes pelats
2C llevadura nutricional
Sal
Pebre
Oli d’auliva
Preparació:
Pelem les
remolatxes i guardem les fulles per a fer una altra recepta (com aquesta truita
per exemple).
Les partim per la
mitat i les tallem ben fines sense arribar a tallar la base (la manera en que
les tallarem dona nom al plat).
Les posem a una
safata de forn.
Triturem les
fruits secs fins que tinguen una textura granulosa. Ho barregem en la llevadura nutricional.
Los repartim per damunt
de les remolatxes, salpebrem i tirem un bon xorro d’oli.
Ho coem al forn
uns 30 minuts a 170º o fins que veiguem que els remolatxes estan tovetes i doradetes
(tot dependrà del vostre forn i la mida de les remolatxes).
Servim per acompanyar
qualsevol plat que vos agrade tots donant un toquet de color.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada