26/12/24

Remolatxa Hasselback

 

Aquest és una senzilla recepta per acompanyar los vostres plats.

Ingredients:

3 remolatxes

½ tassa de pistatxos i avellanes pelats

2C llevadura nutricional

Sal

Pebre

Oli d’auliva

 

Preparació:

Pelem les remolatxes i guardem les fulles per a fer una altra recepta (com aquesta truita per exemple).

Les partim per la mitat i les tallem ben fines sense arribar a tallar la base (la manera en que les tallarem dona nom al plat).

Les posem a una safata de forn.

Triturem les fruits secs fins que tinguen una textura granulosa. Ho barregem en la llevadura nutricional.

Los repartim per damunt de les remolatxes, salpebrem i tirem un bon xorro d’oli.

Ho coem al forn uns 30 minuts a 170º o fins que veiguem que els remolatxes estan tovetes i doradetes (tot dependrà del vostre forn i la mida de les remolatxes).

Servim per acompanyar qualsevol plat que vos agrade tots donant un toquet de color.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada