Avui vos porto uns gotets ben bons per a fer com a entrant o bé a mode d’amanida per farcir unes bones fulles d’enciam.
Ingredients:
300g gambes pelades
1 tassa de suc de tomaca
1C concentrat de tomaca
Suc d’una llima
100g tomaques cherry
1 alvocat
1 ceba roja
1 jalapeño a rodanxes
½ tassa panís cuit
Cilantre
Sal
Pebre negre
Tajin
Oli d’auliva
Preparació:
Saltegem els
gambes a una paella en un xorret d’oli i reservem.
A un bol barregem
bé lo suc de tomaca, lo concentrat de tomaca i lo suc de llima.
Netegem les cherries i les tallem a rodanxes o per la mitat. Pelem i tallem al ceba a trossets, trinxem lo cilantre. Ho afegim tot al bol en lo jalapeño a rodanxes. Barregem bé.
Salpebrem, afegim
lo tajin al gust i lo panís. Afegim les gambes i ho tornem a barrejar bé. Dixem
reposar a la nevera un mínim de 30 minuts.
A l’hora de servir, tallem l’alvocat a daus. Ho posem als gotets o al bol que vulgueu en l’alvocat al damunt i una mica més de cilantre i servim.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada