21/12/24

Gotets de gambes a la mexicana

 

Avui vos porto uns gotets ben bons per a fer com a entrant o bé a mode d’amanida per farcir unes bones fulles d’enciam.

Ingredients:

300g gambes pelades

1 tassa de suc de tomaca

1C concentrat de tomaca

Suc d’una llima

100g tomaques cherry

1 alvocat

1 ceba roja

1 jalapeño a rodanxes

½ tassa panís cuit

Cilantre

Sal

Pebre negre

Tajin

Oli d’auliva

 

Preparació:

Saltegem els gambes a una paella en un xorret d’oli i reservem.

A un bol barregem bé lo suc de tomaca, lo concentrat de tomaca i lo suc de llima.


Netegem les cherries i les tallem a rodanxes o per la mitat. Pelem i tallem al ceba a trossets, trinxem lo cilantre. Ho afegim tot al bol en lo jalapeño a rodanxes. Barregem bé.

Salpebrem, afegim lo tajin al gust i lo panís. Afegim les gambes i ho tornem a barrejar bé. Dixem reposar a la nevera un mínim de 30 minuts.




A l’hora de servir, tallem l’alvocat a daus. Ho posem als gotets o al bol que vulgueu en l’alvocat al damunt i una mica més de cilantre i servim.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada