3/11/24

Gentilles en moniato i camagrocs

 

Una recepta perfecta per a la tardor.

Ingredients:

3 tasses de gentilles beluga (o les que tingueu)

2 alls porros

2 moniatos

1 tassa de camagrocs secs

1 dent d’all

1l caldo de verdura

sal

pebre negre


Preparació:

Pelem i tallem a rodanxes los alls porros.

Pelem i tallem a daus los moniatos.

Posem tots los ingredients a la olla inox de la Magimix Cook Expert salpebrant al gust.

Programem: COCCIÓN/COCCIÓN LENTA 40min.


Si no tenim l’olla, ho courem a una olla normal remenant de tant en tant fins que veiguem que les gentilles estan ben cuites.

Servim acabat de fer o ho ens ho emportem a la carmanyola per dinar a la feina.



També podeu fer un sofregit en lo porro, l’all i un bon xorro d’oli d’auliva per fer un plat més gustós.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada