18/9/24

Vegan cheese burger

 


Aquest mes lo repte @retointernationalday mos porta a fer un ‘fast food’ Americà que va sorgir als anys 20. Així que avui aquí teniu la seua versió vegana.


Ingredients:

Per a les vegan burguers:

250g soja texturitzada ja arremullada amb aigua i escorreguda

1/2 c pols de remolatxa

20ml oli d’auliva

sal

pebre negre


panets de burguer (los que preferiu)

ceba caramelitzada

mostassa

formatge vegà a talls

1 tomaca tallada a rodanxes

canonges (o l’enciam o brots que preferiu)


Preparació:

Posem tots los ingredients per a les burguers a un bol i ho triturem a la textura que desitgeu.


Posem la planxa al foc i l’escalfem.

Amb les mans xopes fem boles més o menys iguals i després les aixafem per a donar la forma d’hamburguesa. Les anem posant a la planxa i coent uns 8 minuts.


Amb aquesta quantitat de soja m’han sortit 5 de grans.

Los hi peguem al volta i al damunt posem 2 talls de formatge vegà per a que se vaigue fonent mentre es cou l’altra part.


Mentrestant obrim los panets i los torrem una mica per la part de dins.


Untem una de les llesques amb mostassa i a l’altra hi posem la ceba caramelitzada.

Posem al damunt de la ceba l’hamburguesa amb el formatge, la tomaca i els canonges. Tapem.

Servim al moment acabades de fer.


I a gaudir d’un sopar ben ‘guarro’.

I si voleu vore atres receptes que vos facen venir salivera, visiteu: #CheeseburgerInternationalDay


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada