24/6/22

Galetes de cigrons, crema de cacauet i plàtan

  

Vos porto una altre manera de minjar llegums en unes galetes carregades d’energia i sense gluten ni sucres afegits.

Ingredients:

200g cigrons cuits

½ tassa crema cacauet

2 plàtans

¾ tassa flocs avena

1c llevadura en pols

1/2c bicarbonat

1c barreja d’espècies per a galetes

 

Preparació:

Precalentem lo forn a 180º

A un processador d’aliments posem tots los ingredients. Jo he utilitzat la cuba grossa del processador de la Magimix Cook Expert i he triturat durant 1 minut.



Preparem l llanda de forn en un paper vegetal al damunt i anem fent boletes amb la massa, les posem a la llanda i les aplanem una miqueta.

Coem uns 10-12 minuts fins que veiguem que estan doradetes.

Traiem i dixem gelar.

I ja les podrem gaudir en los més menuts de casa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada