1/11/21

Crestes de gambes i verdura

 


Unes crestes fàcils de fer sense gluten ni làctics.

Ingredients:

500g preparat de farina sense gluten

Aigua (segons fabricant de la farina)

½ ceba

1 primentó verd italià

1 primentó roig italià

6 xampinyons

300g gambes pelades

Mozzarella vegana

Sal

Pebre negre

Oli d’auliva

Sèsam

1 ou

 

Preparació:

Barregem la farina amb l’aigua i fem la massa.

Fem boletes de la mida que vulguem les crestes amb la massa i les aplanem.

Mentrestant farem lo sofregit.

Netejarem la ceba i los primentons i los tallarem a trossets.

Ho posarem a la paella en un xorret d’oli i sofregirem. Salpebrarem.


Netejarem los xampinyons i los tallarem a trossets. Després los afegirem al sofregit.

Tallarem les gambes a trossets i les afegirem a la paella.

Ho saltejarem tot junt i corregirem de sal al gust.

Una vegada tinguem lo sofregit fet, anirem farcint cadascuna de les crestes, posarem una mica de mozzarella vegana a sobre i tancarem i donarem forma a les crestes.

Quan les tinguem fetes, les pintarem amb l’ou batut i hi posarem una mica de sèsam per damunt.


Ho enfornarem a 200º fins que veiguem que estiguen doradetes.

Ja me contareu si vos agraden!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada