18/3/20

Amanida cítrica amb formatge de nabius


Una amanida senzilla però amb un toc diferent gràcies als formatges de pasta blana que fan en llet de cabra al poble de Radiquero (Huesca). A banda de la versió tradicional los podeu trobar de nabius, papaia, trufa... cadascun amb el seu gust peculiar per donar un color i gust diferent als nostres plats.


Ingredients:
Canonges
Formatge de pasta blana amb nabius de Radiquero
Formatge de pasta blana de Radiquero
Pipes de carabassa
Pipes de gira-sol

Per a la vinagreta:
1 taronja
2C oli d’auliva
Sal d’herbes

Preparació:
Tallem lo formatge a daus.
A un plat posem los canonges, lo formatge per damunt i les pipes.
Pelem la taronja i la posem a un processador d’aliments (sinó amb el túrmix) i la triturem amb l’oli i la sal al gust.
La posem per damunt de l’amanida i servim al moment.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada