Una amanida senzilla però amb un toc diferent gràcies als
formatges de pasta blana que fan en llet de cabra al poble de Radiquero
(Huesca). A banda de la versió tradicional los podeu trobar de nabius, papaia, trufa...
cadascun amb el seu gust peculiar per donar un color i gust diferent als
nostres plats.
Ingredients:
Canonges
Formatge de
pasta blana amb nabius de Radiquero
Formatge de
pasta blana de Radiquero
Pipes de
carabassa
Pipes de gira-sol
Per a la
vinagreta:
1 taronja
2C oli d’auliva
Sal d’herbes
Preparació:
Tallem lo formatge
a daus.
A un plat
posem los canonges, lo formatge per damunt i les pipes.
Pelem la
taronja i la posem a un processador d’aliments (sinó amb el túrmix) i la
triturem amb l’oli i la sal al gust.
La posem per
damunt de l’amanida i servim al moment.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada