No hi ha res
més bo que un pesto fet a casa!
Ingredients:
4 pataques
2 tomaques
grosses
1 ceba
tendra
1 alvocat
50g pinyons
2 dents d’all
1 pesteta
seca trinxada
100ml oli d’auliva
Sal
80g parmesà
Un bon
grapat (60-70g) d’aufapiga fresca
Preparació:
Rentem bé
les pataques i los bullim amb pell. Millor si ho fem la nit abans, les dixem
gelar i guardem a la nevera.
Pelem les
dents d’all.
Posem a un
pot per triturar los pinyons, les dents d’all, l’oli d’auliva i la pesteta.
Netegem i
sequem bé les fulles d’aufàpiga i les afegim al pot, també lo parmesà. Salem al
gust.
Ho triturem
tot.
Rentem les
tomaques.
Tallem les
pataques i les tomaques a rodanxes i les posem als plats. Talem l’avocat a
tires i la ceba a trossets i ho acabem de posar als plats.
Servim amb
la salsa pesto per a posar a sobre al gust.
Una manera diferente de dar más sabor a las papas. Seguramente será un plato muy sabroso!
ResponEliminaBesos Cristina