27/2/18

Frittata de kale, bolets i cherries




Ingredients:
3 xampinyons
3 portobello
2 alls tendres
1 grapat de kale tendra
4 ous
8 cherries
Oli d’auliva
Sal
Oli
Pebre negre

*Necessitarem una paella de mànec desmuntable o bé una que sigue tota de ferro, acer...

Preparació:
Netegem lo bolets i los tallem a làmines.
Pelem los alls tendres i los tallem a rodanxes. Los saltegem a la paella en un xorret d’oli.
A continuació afegim los bolets.


Netegem bé la kale i la fem a trossets.
L’afegim al sofregit. Salem al gust.


Batem los ous. Salpebrem.
Barregem lo sofregit en los ous.
Tallem les cherries per la mitat i les anem posat al damunt.


Desmuntem lo mànec de la paella i la posem al forn i ho coem a uns 180º fins que l’ou estigue quallat.
Traiem del forn i gaudim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada