12/1/18

Farfalle en carxofes, ceps i cherries






Ingredients:
160g farfalle de blat integral
2 carxofes
1 dent d’all
50g ceps deshidratats
10-12 tomaques cherry
Oli d’auliva
1 pesteta
Sal
Parmesà ratllat (opcional)

Preparació:
Una hora ans de començar a preparar lo plat posarem los ceps en aigua per a que s’hidraten.
Trinxem la pestata.
Posem un xorro d’oli a la paella i afegim la pesteta i un xorret d’oli.
Pelem la dent d’all i la fem a làmines. L’afegim a la paella.
Bullim aigua i coem la pasta. quan estigue feta l’escorrem i reservem.
Pelem les carxofes, les fem a làmines fines i les afegim a la paella. Saltegem.


Si los ceps són molt grans los tallarem a trossets i los passarem a la paella. També afegirem l’aigua de la hidratació colada perquè aportarà sabor i farà coure les carxofes ràpidament.
Rentem les cherries i les tallem per la mitat.
Afegim al sofregit i saltegem un minut.


Afegim la pasta, remenem bé, apaguem lo foc i servim.


Si vos ve de gust podeu tirar-hi una mica de parmesà ratllat per damunt.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada