22/9/17

Fettuccine a l'Alfredo vegans



La meua versió vegana d’aquesta salsa tan famosa. Una alternativa cremosa per als que no podem gaudir de la pasta en crema de llet.




Ingredients:
200g fettuccine sense ou
300g tofu sedós
10 xampinyons
1 ½ tassa de llet d’avena
¼ tassa de vi blanc
1 dent d’all
Nou moscada
Oli d’auliva
Sal
Pebre blanc
Aufapiga seca

Preparació:
Trinxem la dent d’all i la sofregim a la paella en un xorro d’oli.
Netegem los xampinyons, los tallem a làmines i los afegim a la paella. Salem.


Posem aigua a bullir i coem la pasta. Quan estigue feta l’escorrem bé.
Triturem lo tofu sedós, la llet d’avena, lo vi, la nou moscada i salpebrem al gust.
Quan los xampinyons estiguin cuits afegim la crema i remenem bé. Corregim de sal i pebre i dixem que reduixque.



Afegim los tagliatelle, barregem bé.


Servim en una mica d’aufapiga seca per damunt.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada