24/5/17

Nasu dengaku *Japó



 


Ingredients:
4 asbargínyies menudes (o 2 de grans)
2c oli de sèsam
1c pasta de miso blanc
1c sucre
1c mirin
1c sake
2c sèsam

Preparació:
Rentem les asbargínyies i les tallem per la meitat. A dintre los hi fem uns talls en forma de quadradets.


Precalentem lo forn només la part de dalt (grill).
Mesclem lo miso, lo sucre, lo mirin i lo sake i fem una salsa.




Posem les asbargínyies en una safata en una mica d’oli i los hi tirarem l’oli de sèsam per damunt. Les dorarem primer d’un costat i després de l’altre. 


Després les untarem en la salsa i les courem fins que aquesta face bombolles i se doren.


Ho traurem del forn i servirem en sèsam per damunt.


Tot un descobriment, si les proveu ja m’ho fareu saber!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada