11/3/17

Fideus en galeres i carxofes



 
Ingredients:
10 galeres
4 carxofes
300g fideus
500ml caldo de peix
2 dents d’all
1 tros de primentó verd
1 ceba menuda
Oli
Sal

Preparació:
Fregim les galeres a la paella en un xorro d’oli i les dos dents d’all.


Pelem rentem i trinxem la ceba. Rentem lo tros de primentó i los tallem ben menut.
Traiem les galeres i les reservem. Al mateix oli on estaven dixem les dents d’all i afegim la ceba i lo primentó. Ho sofregim en una miqueta de sal. Jo no acostumo a posar massa sal perquè lo caldo de peix ja ne porta prou, però depèn del vostre gust.


Pelem i tallem les carxofes. Afegim les carxofes al sofregit.


Afegim los fideus, remenem bé i seguidament hi tirem lo caldo de peix.



Ho dixem coure i quan estiguin los fideus casi fets, afegim les galeres per damunt, apaguem lo foc i esperem que s’acabe de fer.


Servir i a gaudir!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada