Ingredients:
10 galeres
4 carxofes
300g fideus
500ml caldo
de peix
2 dents d’all
1 tros de
primentó verd
1 ceba
menuda
Oli
Sal
Preparació:
Fregim les
galeres a la paella en un xorro d’oli i les dos dents d’all.
Pelem rentem
i trinxem la ceba. Rentem lo tros de primentó i los tallem ben menut.
Traiem les
galeres i les reservem. Al mateix oli on estaven dixem les dents d’all i afegim
la ceba i lo primentó. Ho sofregim en una miqueta de sal. Jo no acostumo a
posar massa sal perquè lo caldo de peix ja ne porta prou, però depèn del vostre
gust.
Pelem i
tallem les carxofes. Afegim les carxofes al sofregit.
Afegim los
fideus, remenem bé i seguidament hi tirem lo caldo de peix.
Ho dixem
coure i quan estiguin los fideus casi fets, afegim les galeres per damunt,
apaguem lo foc i esperem que s’acabe de fer.
Servir i a
gaudir!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada