20/11/16

Galeres en carxofes



Ara que ja comencen les dos a estar ben bones és temps de disfrutar-les!



Ingredients:
Galeres
Carxofes
All
Julivert
Oli
Pebre
Vi blanc

Preparació:
Pelem i tallem les carxofes. Les posem a bullir fins que queden al dente i les escorrem bé.
Rentem les galeres i les taller per la mitat.
Trinxem dos dents d’all i ho posem a la cassola en un xorret d’oli. Lo saltegem i afegim les galeres. Saltegem. 

Tirem un xorret de vi blanc. Quan s’haigue evaporat lo vi afegim les carxofes i lo julivert trinxat. Salpebrem. 


Acabem de saltejar, ho tapem uns 5 minuts i ho servim.



1 comentari:


  1. Cristina; Quin hort i mar tan ben comunicat...
    Una unió molt ben servida.
    Salutacions Cristina¡¡ :O)

    ResponElimina