25/11/15

Galets farcits d'espinacs i formatge



Ingredients:
500g galets grossos
400g espinacs
400g brull (o qualsevol formatge tendre que vos agrade)
2 alls
1 all porro
500g tomaca en conserva
Formatge per a gratinar
1c sucre morè
Sal
Oli
Pebre

Preparació:
Pelem i trinxem l’all i lo posem a sofregir en un xorret d’oli a la cassola.


A una altra cassola posem aigua a bullir en una mica de sal. Quan estigue bullint tirem los galets i quan estiguin al dintre los traiem, escorrem en aigua gelada i reservem.


Pelem, rentem i trinxem l’all porro. L’afegim al sofregit d’all i salpebrem.


Tallem a trossets la tomaca en conserva i la posem a una cassola en un xorret d’oli, lo sucre i sal al gust.  Ho dixem coure a foc lent.


Rentem bé los espinacs i los tirem al sofregit d’all i porro. Saltegem uns minuts, retirem del foc i afegim lo formatge. Remenem bé.


A una llanda de forn posem una mica del sofregit de tomaca . Anem farcint los galets i los anem col·locant a la llanda. 


Una vegada los tinguem tots, tirem una mica del sofregit de tomaca per damunt i lo formatge i ho gratinem.



És un plat que tant se pot minjar calent com fresc l’endemà. Bon profit!

1 comentari:

  1. Te una pinta molt bona! I es que els galets sempre venen de gust, sobretot ara que s'acosta nadal!
    Una abraçada!

    ResponElimina