500g galets
grossos
400g
espinacs
400g brull
(o qualsevol formatge tendre que vos agrade)
2 alls
1 all porro
500g tomaca
en conserva
Formatge per
a gratinar
1c sucre morè
Sal
Oli
Pebre
Preparació:
Pelem i
trinxem l’all i lo posem a sofregir en un xorret d’oli a la cassola.
A una altra
cassola posem aigua a bullir en una mica de sal. Quan estigue bullint tirem los
galets i quan estiguin al dintre los traiem, escorrem en aigua gelada i
reservem.
Pelem,
rentem i trinxem l’all porro. L’afegim al sofregit d’all i salpebrem.
Tallem a
trossets la tomaca en conserva i la posem a una cassola en un xorret d’oli, lo
sucre i sal al gust. Ho dixem coure a
foc lent.
Rentem bé
los espinacs i los tirem al sofregit d’all i porro. Saltegem uns minuts, retirem
del foc i afegim lo formatge. Remenem bé.
A una llanda
de forn posem una mica del sofregit de tomaca . Anem farcint los galets i los
anem col·locant a la llanda.
Una vegada los tinguem tots, tirem una mica del
sofregit de tomaca per damunt i lo formatge i ho gratinem.
És un plat
que tant se pot minjar calent com fresc l’endemà. Bon profit!
Te una pinta molt bona! I es que els galets sempre venen de gust, sobretot ara que s'acosta nadal!
ResponEliminaUna abraçada!