4/4/15

Restaurant Nabiu

Si aquests dies esteu per la Vall d'Àneu, vos recomano que aneu al restaurant Nabiu. Natros vam tenir lo plaer de descobrir-lo l'altre dia i segur que repetirem!





Lo Nabiu se troba al poble d'Isavarre, molt a prop d'Esterri d'Àneu. Si vos agrada caminar, hi ha una ruta entre pobles molt bonica per poder disfrutar de les vistes que la vall vos oferix. Sinó, des del mateix restaurant, la vista és espectacular. Natros vam ser afortunats de tenir un dia increïble!

Vam escomençar fent un vermutet tot contemplant lo paissatge.



 Al Nabiu teniu una carta molt completa (no sabiem què triar!!), plats varis, raclettes i fondues. Ens han dit que estan molt bones, però ens ho reservem per a la pròxima visita. A més a més de tot això, també tenen los plats i la pasta del dia.


Al final mos vam decidir per escomençar per verdures a la planxa amb formatge Tros de Sort i la pasta del dia: farcellet de pera i mató en salsa suau de formatge blau.



Ho vam acompanyar d'un vi blanc Siós pla del Lladoner 2013 (80% Chardonnay 20% Viognier Vi de Finca).




De segon vam escollir lo plat del dia. Truita de Tavascán amb les seues verduretes i oli de festucs. Molt fina i bona.



I per acabar un músic (amb ametlles fumades!) amb vi d'anous i unes galetes d'ametlla casolanes amb moscatell perfumat de taronja.



I per fer-ho redó, mos van oferir una mica de ratafia.

Lo servei immillorable, amables, simpàtics i atents. I una cosa a tenir en compte, si teniu gos són benvinguts :)

Com ja he dit abans, un descobriment recomanable 100%!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada