13/4/15

Pastís de plàtan fet amb arrossera.



Aquesta és una recepta per als amants dels plàtans o d’aprofitament, quan los plàtans mos maduren a la fruitera...




Ingredients:

½ tassa farina integral

¾ tassa sucre morè

2c llevadura

½ c paperet de graciosa

½ c sal

¼ tassa oli d’auliva

¼ tassa llet ametlla

3 plàtans

1 ou



*La mida de tassa és la del recipient de mesura de l’arrossera, si heu de fer més quantitat, només cal anar multiplicant.



Preparació:

Pelem i tallem los plàtan a trossets i los axafem bé.

 

Barregem l’ou, lo sucre, la sal, l’oli i la llet. Remenem bé i afegim lo plàtan.

 


Barregem la farina en la graciosa i la llevadura. Ho anem abocant a poc a poc a l’altra barreja remenant bé.



Untem l’arrossera en una mica d’oli i aboquem la massa.



Ho posem a coure fins que quan ho punxem ja surtigue lo ganivet net. Uns 30 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada