17/2/13

Croquetes del caldo





Ingredients:

Carn i verdura d’haver fet caldo
250ml de llet de soja
3 cullerades de farina de panís
Sal
Pebre
Romer
Pa ratllat
Nou moscada

Preparació:

Desmollem la carn del caldo i tallem la verdura a trossets ben menuts. Ho barregem tot ben barrejat a un bol. Salpebrem i afegim romer al gust.



Fem la beixamel tot acalentant la llet de soja amb les tres cullerades de farina de panís, una mica de sal, pebre i nou moscada. Coem a foc lent i anem remenant fins a obtenir una beixamel espessa.

Barregem la beixamel en la carn i la verdura que teniem al bol, ho tapem i ho dixem tota la nit a la nevera.



En san demà, la massa estarà més compacta i ja podem donar forma a les croquetes i arrebossar-les en pa ratllat.

Una vegada fetes, ja les podem fregir, o bé congelar en diferents paquetets per anar gastant.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada