Ingredients:
Carn i verdura
d’haver fet caldo
250ml de llet de
soja
3 cullerades de
farina de panís
Sal
Pebre
Romer
Pa ratllat
Nou moscada
Preparació:
Desmollem la carn
del caldo i tallem la verdura a trossets ben menuts. Ho barregem tot ben
barrejat a un bol. Salpebrem i afegim romer al gust.
Fem la beixamel
tot acalentant la llet de soja amb les tres cullerades de farina de panís, una
mica de sal, pebre i nou moscada. Coem a foc lent i anem remenant fins a
obtenir una beixamel espessa.
Barregem la beixamel
en la carn i la verdura que teniem al bol, ho tapem i ho dixem tota la nit a la
nevera.
En san demà, la
massa estarà més compacta i ja podem donar forma a les croquetes i arrebossar-les en pa ratllat.
Una vegada fetes, ja les podem fregir, o bé congelar en diferents
paquetets per anar gastant.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada