Avui anem a Portugal...
Ingredients:
4 lloms d’abadejo
dessalat
2 pataques grans
4 ous
1 ceba
1 ceba tendra
3 dents d’all
Julivert
Aulives negres
Sal
Pebre
Oli
Preparació:
Pelem, rentem i
tallem les pataques molt fines (a juliana) i les posem a remulla a un bol en
aigua.
Pelem, rentem i
tallem la ceba i los alls i ho posem a sofregir. Farem lo mateix en la ceba
tendra, però la tallarem a rodanxes i reservarem pa decorar.
Fregim la pataca
tallada en una paella a banda.
Desmollem
l’abadejo i lo posem al sofregit de ceba i all. Tirem la pataca fregida.
Batem los ous i
los aboquem al sofregit de ceba i all, abadejo i pataca. Remenem bé.
Ho servim en una
safata en la ceba tallada pel damunt, lo julivert i aulives negres.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada