14/10/12

Bacalhau à bràs *Portugal


Avui anem a Portugal...





Ingredients:

4 lloms d’abadejo dessalat
2 pataques grans
4 ous
1 ceba
1 ceba tendra
3 dents d’all
Julivert
Aulives negres
Sal
Pebre
Oli


Preparació:

Pelem, rentem i tallem les pataques molt fines (a juliana) i les posem a remulla a un bol en aigua.

Pelem, rentem i tallem la ceba i los alls i ho posem a sofregir. Farem lo mateix en la ceba tendra, però la tallarem a rodanxes i reservarem pa decorar.

Fregim la pataca tallada en una paella a banda.

Desmollem l’abadejo i lo posem al sofregit de ceba i all. Tirem la pataca fregida.

Batem los ous i los aboquem al sofregit de ceba i all, abadejo i pataca. Remenem bé.



Ho servim en una safata en la ceba tallada pel damunt, lo julivert i aulives negres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada