18/6/12

Magdalenes de carabassó i tomaca





Ingredients:

250g de farina de blat ecològica
50g de llevat
2 ous
1 sobre de graciosa
1/2 got de llet de soja (o la que gasteu)
1 carabassó ecològic
4 tomaques ecològiques
Sal
Pebre


Preparació:

Barregem la farina amb el llevat i el sobre de graciosa. Després ho barregem amb els ous i la llet.

Rentem, i ratllem lo carabassó ben finet. Agafem 3 tomaques, les rentem, pelem i tallem a trossets menuts. Salpebrem, dixem reposar per q que treguen l’aigua a un colar i ho posem tot a la barreja.

Posem la barreja als diferents motlles. I decorem cada una amb la tomaca que hem reservat tallada a rodanxes o a tires, com vulgueu.



Posem el forn a 180º dalt i baix i les coem. Quan estiguen pujades i dorades, ja estaran al punt! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada