26/6/12

Palmeretes de pernil dolç, pernil salat i formatge






Ingredients:

1 massa de pasta fullada
6 talls de pernil dolç
8 talls de formatge de barra
100g de pernil salat a taquets
1 ou

Preparació:

Estenem la massa. Damunt de la massa hi col·loquem los talls de pernil dolç, i al damunt los de formatge, de manera que quede tot cobert. Repartim los taquets de pernil salat per tota la superfície.

Comencem a enrodillar per una banda fins a la mitat de la massa. Després agafem l’altre extrem i fem lo mateix fins arribar a tocar en la mitat que ja tenim enrodillada. Ara, anem tallant en un ganivet poc a poc i dixant les palmeretes damunt del paper de forn.

Quan les tindrem totes tallades, les pintarem en ou i les enfornarem.


 Lo forn lo tindrem precalentat al màxim dalt i baix. En 7-10 minuts, les tindrem cuites.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada