Ingredients:
Per a la massa:
1 got d'oli (mida café)
1 got aigua tebia (mida café)
1/2 sobre de llevadura
sal
la farina que entre
Per al coc:
4 tomaques de la pereta
2 cebes tendres
10 aspàrrecs
½ primentó roig
Sal
Oli
Pebre
Preparació:
Barregem la farina en la llevadura i després en la resta d’ingredients fins
aconseguir una massa. Si tenim temps, dixem reposar la massa unes dues hores.
Rentem i tallem los aspàrrecs a trossets i los fem a la planxa (si los
fiquessem directament a la coca quedaries crus i durs).
Rentem, pelem i tallem les cebes a rodanxes fines.
Rentem i tallem les tomaques a rodanxes.
Rentem i tallem tires de primentó fines.
Fem la massa en la forma desitjada (redona, quadrada, rectangular...) i li posem
al damunt les rodanxes de tomaca, les tires de primentó, les rodanxes de ceba i
los aspàrrecs. Salpebrem i tirem un xorret d’oli.
Ho posem al forn uns 15-20 minuts a foc mitjà i ja tenim la coca feta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada