Ingredients:
Carn i verdura del caldo
Neules
Llet de soja (o la llet que gasteu)
Farina
2 ous
Sal
Pebre
Nou moscada
Pa rallat
Oli
Preparació:
Desmollem la carn del caldo vigilant que no se quede cap os. Xafem la carn i la verdura en una forquilla i ho barregem bé.

Batim los dos ous i los reservem. Posem lo pa rallat en un atre plat i també reservem.
![]() |
Neules de Morella |
Preparem les neules, i al mig de cada neula anem posant una mica de la pasta que hem dixat reposar a la nevera, tot mirant que després les puguem tancar.
Anem tancant les neules (han de quedar en forma d’empanadilla), les passem per ou i després per pa rallat. Si les hem de fregir al moment, les anem posat ja a la paella que tindrem preparada en oli calent. Sinó, les anem posant en carmanyoles per congelar.
Quan me poso a fer croquetes, sempre ne faig més que menos. Aguanten molt bé congelades, i després només es traure, i fregir.
Boníssimes!!
ResponEliminaEs veritat!!
Elimina