12/9/25

Amanida de cigrons en polp i ou dur

 


Una recepta fresqueta carregada de proteïna.

Ingredients:

1 polp

1 fulla de llorer

400g cigrons cuits

4 ous

12 cherries

1 primentó roig

½ tassa de panís cuit

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

 

Preparació:

Coem lo polp lo dia ans en abundant aigua i una fulla de llorer. Aquest feia 1’5kg. La mitat per a la recepta. L’altra mitat, lo reserveu per a una altra, igual que l’aigua de la cocció que vos pot servir per fer un bon arròs.

Tallem lo polp a trossets.

Los ous també los bullirem la nit ans i així ho tindrem tot fresquet de la nevera. En cas que ho vulguesseu fer calent o templat, ho podeu fer lo mateix dia. Pelem los ous i los tallem en 4 trossos.

Netegem lo primentó i les cherries i ho tallem a trossets d ela mida que vulguem.

Posem a un bol los cigrons, lo primentó, les cherries, lo panís i lo polp. Salpebrem, tirem un bon xorro d’oli i barregem bé.

Servim als plats en los trossets d’ous.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada