Una recepta
fresqueta carregada de proteïna.
Ingredients:
1 polp
1 fulla de llorer
400g cigrons cuits
4 ous
12 cherries
1 primentó roig
½ tassa de panís cuit
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Preparació:
Coem lo polp lo dia ans en abundant aigua i una fulla de llorer. Aquest
feia 1’5kg. La mitat per a la recepta. L’altra mitat, lo reserveu per a una
altra, igual que l’aigua de la cocció que vos pot servir per fer un bon arròs.
Tallem lo polp a trossets.
Los ous també los bullirem la nit ans i així ho tindrem tot fresquet de la
nevera. En cas que ho vulguesseu fer calent o templat, ho podeu fer lo mateix
dia. Pelem los ous i los tallem en 4 trossos.
Netegem lo primentó i les cherries i ho tallem a trossets d ela mida que
vulguem.
Posem a un bol los cigrons, lo primentó, les cherries, lo panís i lo polp.
Salpebrem, tirem un bon xorro d’oli i barregem bé.
Servim als plats en los trossets d’ous.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada