Ingredients:
2 asbargínyies grosses
2 porros
200ml llet d’ametlla
6C fècula de pataca
Herbes provençals
Sal
Oli d’auliva
Pebre negre
Pa ratllat sense gluten
Preparació:
Netegem i pelem les asbargínyies i los porros.
Tallem els asbargínyies a daus i los porros a trossets.
Ho posem a una safata de forn en els herbes provençals al gust, un bon
xorro doli d’auliva i salpebrem.
Ho coem al forn a 170º uns 30-40 minuts. (Mentre feu això, sempre podeu
aprofitar per coure altres coses).
Preparem una “beixamel” en la fècula de pataca. Posem a bullir la llet d’ametlla,
afegim la fècula i no parem de remenar. Salem. Quan s’haigue espessat, traiem
del foc i ho posem a un bol.
Barregem la verdura en la “beixamel” i ho guardem a la nevera un parell d’hores.
Fem les croquetes de la forma que vulgueu, les passem pel pa ratllat sense
gluten i les fregim en abundant oli d’auliva.
Les traiem i les posem damunt d’un plat en paper de cuina per a que
absorvixque els restes d’oli.
Una vegada no cremem, ja vo les podreu minjar.
Ja que vos poseu, sempre ne podeu fer més quantitat i congelar-les sense fregir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada