26/8/25

Croquetes d’asbargínyia (veganes i sense gluten)

 


Ingredients:

2 asbargínyies grosses

2 porros

200ml llet d’ametlla

6C fècula de pataca

Herbes provençals

Sal

Oli d’auliva

Pebre negre

Pa ratllat sense gluten

 

Preparació:

Netegem i pelem les asbargínyies i los porros.

Tallem els asbargínyies a daus i los porros a trossets.

Ho posem a una safata de forn en els herbes provençals al gust, un bon xorro doli d’auliva i salpebrem.



Ho coem al forn a 170º uns 30-40 minuts. (Mentre feu això, sempre podeu aprofitar per coure altres coses).

Preparem una “beixamel” en la fècula de pataca. Posem a bullir la llet d’ametlla, afegim la fècula i no parem de remenar. Salem. Quan s’haigue espessat, traiem del foc i ho posem a un bol.

Barregem la verdura en la “beixamel” i ho guardem a la nevera un parell d’hores.

Fem les croquetes de la forma que vulgueu, les passem pel pa ratllat sense gluten i les fregim en abundant oli d’auliva.

Les traiem i les posem damunt d’un plat en paper de cuina per a que absorvixque els restes d’oli.

Una vegada no cremem, ja vo les podreu minjar.



Ja que vos poseu, sempre ne podeu fer més quantitat i congelar-les sense fregir.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada