Ingredients:
10-15 espàrrecs blancs gruixuts en conserva
1 tros de primentó verd
1 tros de primentó roig
1 tros de ceba tendra
½ tassa aulives verdes sense pinyol
1C mostassa antiga
4C oli d’auliva
Sal
Pebre negre
Cebollí
Preparació:
Netegem les verdures i les tallem a trossets ben menuts. Trinxem les
aulives. Ho posem tot a una carmanyola o altre recipient que puguem tancar bé.
Fem una vinagreta en la mostassa, l’oli d’auliva, la sal i lo pebre. Ho aboquem
a la carmanyola i barregem bé. Dixem reposar un parell d’hores a la nevera.
Els espàrrecs també els guardarem a la nevera per a servir lo plat ben
fresquet.
A l’hora de servir lo plat, escorrem bé los espàrrecs i los obrim fent un
tall per la meitat. Los anem posant a una safata.
Per damunt, repartim i anem farcint los espàrrecs. Trinxem una mica de
cebollí per damunt i los servim per a gaudir d’un plat ben fesquet.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada