17/7/25

Espàrrecs blancs farcits

 

Una recepta fàcil i fresqueta que podem fer en allò que tinguem a la nevera.

Ingredients:

10-15 espàrrecs blancs gruixuts en conserva

1 tros de primentó verd

1 tros de primentó roig

1 tros de ceba tendra

½ tassa aulives verdes sense pinyol

1C mostassa antiga

4C oli d’auliva

Sal

Pebre negre

Cebollí

 

Preparació:

Netegem les verdures i les tallem a trossets ben menuts. Trinxem les aulives. Ho posem tot a una carmanyola o altre recipient que puguem tancar bé.

Fem una vinagreta en la mostassa, l’oli d’auliva, la sal i lo pebre. Ho aboquem a la carmanyola i barregem bé. Dixem reposar un parell d’hores a la nevera.

Els espàrrecs també els guardarem a la nevera per a servir lo plat ben fresquet.

A l’hora de servir lo plat, escorrem bé los espàrrecs i los obrim fent un tall per la meitat. Los anem posant a una safata.

Per damunt, repartim i anem farcint los espàrrecs. Trinxem una mica de cebollí per damunt i los servim per a gaudir d’un plat ben fesquet.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada