22/7/25

Curry d’asbargínyies

 

Ingredients:

8-10 asbargínyies menudes

1 tros de gingebre

2 cebes

2 dents d’all

1 tros de cúrcuma

1c tandoori

1c garam masala

200ml llet de coco

300g tomaques en conserva

Sal

Oli de coco

 

Preparació:

Netegem les asbargínyies, los hi traiem lo tronxo i les tallem per la mitat. Les posem a coure al vapor. Jo ho he fet a la Magimix Cook Expert amb el programa: COCCIÓN/ VAPOR 30 min.

Mentrestant, pelem lo tros de gingebre, lo tros de cúrcuma, les cebes i les dents d’all.

Quan acaben de coure’s les asbargínyies les reservem i a  la olla inox de la Magimix Cook Expert acabarem de fer lo plat. Posarem allí lo gingebre, la cúrcuma, les cebes, les dents d’all, les espècies i un bon xorro d’oli de coco. Programarem: COCCIÓN/ DORAR.

En acabar, ho triturem: EXPERTO 1 min v. 18.

En l’espàtula o abaixem fins al cul de l’olla. Afegim la tomaca i la llet de coco. Salem al gust. Programem: COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA.


En acabar, afegim les asbargínies a l’olla inox i tornem a programar: COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA 15 min.

Una vegada acabat de fer, servim i podem acompanyar d’un bol d’arròs.


Ah! I és d’aquells plats que l’endemà encara està més bo!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada