Ingredients:
8-10 asbargínyies menudes
1 tros de gingebre
2 cebes
2 dents d’all
1 tros de cúrcuma
1c tandoori
1c garam masala
200ml llet de coco
300g tomaques en conserva
Sal
Oli de coco
Preparació:
Netegem les asbargínyies, los hi traiem lo tronxo i les tallem per la
mitat. Les posem a coure al vapor. Jo ho he fet a la Magimix Cook Expert
amb el programa: COCCIÓN/ VAPOR 30 min.
Mentrestant, pelem lo tros de gingebre, lo tros de cúrcuma, les cebes i les
dents d’all.
Quan acaben de coure’s les asbargínyies les reservem i a la olla inox de la Magimix Cook Expert
acabarem de fer lo plat. Posarem allí lo gingebre, la cúrcuma, les cebes, les
dents d’all, les espècies i un bon xorro d’oli de coco. Programarem: COCCIÓN/
DORAR.
En acabar, ho triturem: EXPERTO 1 min v. 18.
En l’espàtula o abaixem fins al cul de l’olla. Afegim la tomaca i la llet
de coco. Salem al gust. Programem: COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA.
En acabar, afegim les asbargínies a l’olla inox i tornem a programar: COCCIÓN/ COCCIÓN LENTA 15 min.
Una vegada acabat de fer, servim i podem acompanyar d’un bol d’arròs.
Ah! I és d’aquells plats que l’endemà encara està més bo!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada