12/1/25

Pasta fullada amb bolets i ceba

 


Una recepta senzilla per a fer uns bons entrants per compartir.

Ingredients:

1 massa de pasta fullada (sense gluten)

1 ceba tendra

100g bolets shimeji

50g xampinyons

Panela

Ceba caramel·litzada

1 ou

Sal

Oli d’auliva

 

Preparació:

Pelem la ceba i la tallem a rodanxes fines.

Tallem la massa a quadrats.

A una llanda de forn posem un paper vegetal. Per cada quadradet de massa posarem una mica de panela, unes rodanxes de ceba tendra i una mica de ceba caramel·litzada. Al damunt hi posarem la massa. Ho punxarem en una forquilla.


Després ho pintarem en ou i ho courem al forn a 200º fins que veiguem que la massa està doradeta.



Netegem los bolets, tallem los xampinyons a làmines i los saltegem a la paella en un xorret d’oli i sal.

Posem una mica del saltat de bolets a sobre de cada quadradet de massa i ja podrem menjar. Bon profit!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada