Una recepta senzilla per a fer uns bons entrants per compartir.
Ingredients:
1 massa de pasta fullada (sense gluten)
1 ceba tendra
100g bolets shimeji
50g xampinyons
Panela
Ceba caramel·litzada
1 ou
Sal
Oli d’auliva
Preparació:
Pelem la ceba i la tallem a rodanxes fines.
Tallem la massa a quadrats.
A una llanda de forn posem un paper vegetal. Per cada quadradet de massa
posarem una mica de panela, unes rodanxes de ceba tendra i una mica de ceba caramel·litzada.
Al damunt hi posarem la massa. Ho punxarem en una forquilla.
Després ho pintarem en ou i ho courem al forn a 200º fins que veiguem que la massa està doradeta.
Netegem los bolets, tallem los xampinyons a làmines i los saltegem a la paella en un xorret d’oli i sal.
Posem una mica del saltat de bolets a sobre de cada quadradet de massa i ja
podrem menjar. Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada