Una combinació que segur que vos agradarà.
Ingredients:
1 massa de pizza sense gluten
2 peres
1 tros de formatge de cabra
1/2 ceba grossa
100g xampinyons
100g portobello
50g camagrocs
4 ous
200ml crema vegetal
sal
pebre negre
romer
oli d’auliva
Preparació:
Netegem bé los bolets i los tallem a làmines. Los camagrocs los dixem sancers o si són grosses, per la mitat.
Pel i trinxem la ceba. Posem un xorro d’oli a la paella i la sofregim una mica. Tot seguit posem los bolets i acabem de saltejar.
Batem los ous amb la crema vegetal, salpebrem i li tirem una mica de romer trinxat.
Precalentem lo forn a 200º.
Posem a un motlle la massa.
Barregem los bolets amb los ous i la crema. Ho aboquem a damunt la massa.
Netegem la pera i la tallem a trossos.
La posem per sobre el pastís.
Desfem lo formatge de cabra en los dits per damunt.
Ho coem al forn vins que veiguem que està quallat.
Un pastís perfecte per servir al moment o be endur-te'l a la carmanyola acompanyat d’una mica de brots tendres o ruca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada