Ingredients:
3 ous
4C eritritol
(o lo sucre que vulgueu)
2C oli de
coco
100g mató
2 tasses
farina d’arròs
2 tasses
farina d’ametlla
10g
llevadura
1c canyella
Nabius
Preparació:
Muntem les
clares a punt de neu a l’olla inox de la Magimix
Cook Expert. Programem: PANADERÍA/MONTAR
CLARAS.
Les traiem i reservem. A la mateixa olla posem los ous, l’oli de coco, l’eritritol i lo mató. Programem: EXPERTO 2min v15.
Barregem a
un bol les farines, la llevadura i la canyella.
Després ho
aboquem poc a poc a l’olla inox programant: EXPERTO 2min v10.
Una vegada tinguem la massa l’aboquem a un bol i barregem a poc a poc en les clares muntades.
Preparem lo
motlle amb un paper de forn i aboquem la massa.
Posem nabius al gust i enfornem uns 30-40 minuts a 180º.
En acabar, dixem gelar i ja tindrem un bon coc per a compartir.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada