27/3/24

Coc d’ametlla i nabius

 


Ingredients:

3 ous

4C eritritol (o lo sucre que vulgueu)

2C oli de coco

100g mató

2 tasses farina d’arròs

2 tasses farina d’ametlla

10g llevadura

1c canyella

Nabius

 

Preparació:

Muntem les clares a punt de neu a l’olla inox de la Magimix Cook Expert. Programem: PANADERÍA/MONTAR CLARAS.


Les traiem i reservem. A la mateixa olla posem los ous, l’oli de coco, l’eritritol i lo mató. Programem: EXPERTO 2min v15.

Barregem a un bol les farines, la llevadura i la canyella.


Després ho aboquem poc a poc a l’olla inox programant: EXPERTO 2min v10.

Una vegada tinguem la massa l’aboquem a un bol i barregem a poc a poc en les clares muntades.




Preparem lo motlle amb un paper de forn i aboquem la massa.

Posem nabius al gust i enfornem uns 30-40 minuts a 180º.


En acabar, dixem gelar i ja tindrem un bon coc per a compartir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada